Tudtad, hogy a menyasszonyokat is bizonyos típusokba sorolják?

Tudtad, hogy a menyasszonyokat is bizonyos típusokba sorolják?

Menyasszony típusok ezreit olvashatjuk a világhálón! Most itt is láthatjátok összeszedve a típusokat! 🙂

Mint ahogy vannak horoszkópok, smink típusok, szín típusok….. Benneteket is típusokba sorol a média. Te vajon melyikbe tartozol?

 1. A költségcsökkentő
  Ez a típus saját magának gyártja a meghívótól kezdve a köszönőajándékokon át a dekorációt. Legfőbb inspiráció forrása a Pinterest, ahol folyamatosan bújja a csináld magad ötleteket. A ruhája valószínűleg valamilyen bizományiból való, esetleg online rendelt. Megpróbál minden tételből faragni egy kicsit.
 2. A menyaszörny
  Ez a fajta menyasszony különösen gyakori, sokan ismerik a típusát és még többen félnek tőle. Ez a menyasszony szinte mindenben talál hibát, elsőre általában semmi nem jó. A virágok nem elég frissek, a zene nem nyerte el a tetszését, a dekoráció színe nem megfelelő. Folyamatosan kritizál, ezt pedig emelkedett hangon teszi.
 3. Az esküvőellenes
  Nem egészen tiszta, hogy ez a leendő ara miért dönt úgy egyáltalán, hogy megházasodik, de leginkább, hogy esküvőt szervez. Elveti a tradicionális menyasszonyi ruha színeket, nem akar egyáltalán virágot az esküvőre, koszorúslányokról hallani sem akar, templomi esküvőről pedig aztán végképp nem.
 4. A hercegnő
  Ő az a menyasszony, aki már öt éves korától tervezgeti a nagy napot, hogy akkor mi hogyan fog zajlani és mi hogy fog kinézni. Természetesen a herceghez megy hozzá, és hatalmas összeget költ az esküvőre.
 5. Az ideges
  Úgy hiszi, hogy ami csak lehet, biztosan minden tönkre fog menni az esküvőn és az egész szervezés kicsúszik a kezei közül, még a ceremónia alatt is azon izgul, hogy mi nem a terv szerint fog haladni.
 6. Az utolsó pillanatos
  Ez a hölgy nem annyira izgatott az egész felhajtás miatt, mint menyasszony társai. Általában a szervezés összes pontját az utolsó másodpercre hagyja, és azzal tölt el rengeteg időt, hogy tervet készítsen arról, hogy később mikor mit fog csinálni, ahelyett, hogy abban az adott pillanatban intézné el a teendőket.
 7. A tervező fanatikus
  Ő az, aki már évekkel a lánykérés előtt tudja a leendő esküvője összes részletét az esküvői dekoráció színétől kezdve, a meghívó tematikáján keresztül, a koszorúslányok csokráig. Általában mindent magának szerez be, készít el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.