Illatos organzazsák

Ezek az illatos organzazsákok igazán friss illatot varázsolnak a ruhásszekrénybe, a fiókokba vagy akár az autóba is, így kiváló köszönetajándékok lehetnek.

A zsákok töltete: szárított levendula vagy szárított rózsaszirom

Az organzazsák mérete: 8 * 10 cm ( 10 gramm töltet)

Ára: 490.-ft/ db

Mini levendulazsák mérete: 6 * 8 cm ( 3 gramm töltet)

Ára:450.- ft/db

Az organzazsák és a szalag színét Te választhatod ki, hogy harmonizáljanak az esküvői díszítéssel, így lesznek igazán tökéletesek az esküvői köszönetajándékok.

Illatos levendulazsák

Illatos rózsazsák

Kérj egyedi ajánlatot!

“Hiszel abban, hogy létezik igaz szerelem? Természetesen nem arra a mindent elsöprő szenvedélyre gondolok, amiről azt képzeljük, hogy egy életen át tartani fog, és ami gyakran késztet bennünket olyan dolgok megtételére vagy kimondására, amiket később megbánunk. (…) Nem! Én olyan szerelemről beszélek, amely megtanítja látni a vakot. Olyan szerelemről, mely erősebb minden kételynél. Amely minden lélegzetvételnél élettel tölti meg a szívet, s nem csak dacolni képes az elenyészés örök érvényű természeti törvényével, hanem fittyet hányva rá, megszabadít minden köteléktől, és újra és újra megújítja a virágzásunkat. Arra a diadalra gondolok, amit az emberi lélek képes aratni úgy az önzőség, mint a halál felett.” Jan-Philipp Sendker